FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }

PER NE

 

Pring eStore eshte nje produkt i Pring Agency, i planifikuar ne vitin 2016 dhe implementuar ne fund te vitit 2018.
Qellimi i Pring eStore eshte sjellja e nje fryme te re te tregut ne Kosove, duke i mundesuar qytetareve te republikes se Kosoves te blejne produkte online nga kompjuteri ose telefoni i tyre dhe duke pasur mundesi gjithashtu te paguaje online permes kredit karteles.

Momentalisht Pring eStore siguron shitjet permes webfaqes online www.pring.al, rrjetet sociale si Facebook,Instagram dhe Snapchat apo permes qendres se thirrjeve.

Cfare e dallon Pring eStore-n nga te gjitha kompanite tjera eshte sherbimi i shpejte qe ofron, pergjigje ne afat rekord dhe dergesa e porosise brenda 24 oreve (duke perjashtuar vikendet apo lokacionet shume te largeta nga vendi ku nisen porosite e qe eshte qyteti i Prishtine-s).
Pring eStore ofron reklamacion 24 ore per cdo produkt dhe gjithashtu kthim te parave nese kerkesa juaj aprovohet nga departamenti i ankesave.

Informohu per cdo zbritje

Regjistrohuni qe te informoheni per cdo zbritje apo oferte

Ju jeni regjistruar me sukses!