FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }

Shampon Medicinal

11.99

Shampon Medicinal i përbërë nga 4 vajra esencial vjen tani vetëm në Pring eStore 😍.

Një përbërje sekrete, unike e përdorur që 20 vite nga përdorues të rregullt, mundëson ushqimin e flokut tuaj me të gjitha vitaminat e duhura dhe parandalon rënjen e flokëve.

✔️ Duhet të përdorët për personat nga 14-65 vjec
✔️ Brenda 30 ditëve do vëreni rezultatet
✔️ Nuk përmban pH Acid

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampon Medicinal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *