FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }

Dr Rashel Beard Oil

12.99

Dr Rashel per cmimin promocional 7.99 Euro 😍(Transporti Falas)

Permban : 
➡️ Vaj Avokado
➡️ Vaj Argan
➡️ Vaj JOJOBA & Vita

Ky kombinim siguron nje ushqyerje te lekures me mineralet per nxitjen e rritjes se fijes dhe krijimin e nje lekure te shendetshme.

Te perdoret ne pjesen e mjekrres ku keni nevoje per gjenerim dhe prisni derisa te thahet ne lekure. Duhet ta perdorni 1 here ne mengjes dhe 1 here ne mbremje dhe nuk duhet ta pastroni lekuren me uje te pakten 3 ore nga koha kur e keni vendosur ne lekure.

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dr Rashel Beard Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *