FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }
Sale!

Flawless Brows – Depilator per vetulla

12.99 9.99

Depilator per rregullimin e vetullave. Flawless Brows eshte nje depilator elektrik i cili ju mundeson te largoni edhe qimet me te vogla ne vetullat tuaja. Ju nuk do te ndjeni dhimbje gjate depilimit dhe lekura juaj do te mbetet e bute dhe e lemuar.

Categories: ,

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flawless Brows – Depilator per vetulla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *