FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }
Sale!

Flawless Legs

44.99 24.99

Flawless Legs – depilatori me i kerkuar nga klientet tona 😍
Duke permbajtur 4 rrotulluese super te mprehta depilatori largon qimet e juaja pa dhimbje. Permban drite Led e cila ju ndihmon te shihni me shume qimet e juaja dhe ky produkt preferohet nga dermatologet.
Ky produkt vjen me zbritje nga 44.99 euro ne 24.99 euro + transporti falas
Categories: ,

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flawless Legs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *