FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }
Sale!

Led Ring Light 26cm

149.99 89.99

Kjo drite profesionale eshte e pershtatshme per sallone ondulimi apo per pasionante te grimit sepse me driten e fuqishme dhe nivelet e saj ju mund te beni fotografi profesionale. Vjen me dy lloje te ndriqimit ate te ngrohte dhe ate te ftohte.
Mbajtesi per telefon eshte i pershtatshem per cdo lloj telefoni dhe diametri prej 36cm i kesaj drite ofron ndriqim te mjaftueshem per ju.
Categories: ,

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Led Ring Light 26cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *