FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }
Sale!

Ore e mencur LIGE 2019

109.00 49.00

Category:

Description

Orë e mençur 100% me cilësi te lartë
Funksionimi i produktit me prekje (touchscreen)
Udhëzimet:
1.) Hapeni manualin
2.) Gjeni kodin QR në manual
3.) Skenoni kodin QR dhe shkarkoni Aplikacionin
4.) Bëjeni lidhjen e orës me Bluetooth
Ekrani IP67 i papërshkushem nga uji
Koha e mbushjes së baterive 2 orë dhe punon rreth 5 deri 7 ditë me një mbushje të plotë
Aplikacionet bazike : Hapat,kaloritë e djegura,kilometrazhi dhe rrahjet e zemrës,presioni i gjakut dhe kohëmatja e gjumit
Gjithashtu përçon njoftime (notifications)
Bluetooth 4.0 i pajtueshëm me Android & IOS
E përfshirë në paketim është ora,rripat,manuali,mbushësi dhe kutia.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ore e mencur LIGE 2019”

Your email address will not be published. Required fields are marked *