FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }

PASTRUESE PER SYZE

14.99

Pastruese per syze me mikrofiber 2 ne 1

Specifikat:

1.) E pershtatshme per te hequr gjurmet e gishterinjeve, yndyrat dhe mbeturinat qe vendoset ne xhama te syzeve. Fillimisht perdorni furcen per te larguar pluhurin dhe pastaj fshini xhamat me pastrueset e silikonit.
2.) Madhesia e produktit eshte e pershtatshme per gjepin tuaj
3.) Te prodhuara nga materiale te sigurta, dhe nuk permban ndonje perberes qe demton syzet e juaja.

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PASTRUESE PER SYZE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *