FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }

Puder per floke

9.99

Ju prezantojmë me pudren magjike e cila shëndron flokun tuaj të rrallë dhe të thate në flokë të plotë dhe të shëndoshë .
 Efekti vërehet pas disa sekondave
 Pa efekte anësore
 Rezistente ndaj ujit
 Ngjyrë të zezë apo kafe

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puder per floke”

Your email address will not be published. Required fields are marked *