FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }
Sale!

Redist 12in1

12.99 9.99

Sprej per floke me 12 efekte speciale me poshte¬†👇

1.) Mbrojtje nga nxehtesia
2.) Shkelqim i flokeve me ngjyre
3.) Hidratimi i flokeve te demtuara
4.) Shkelqim dhe ndriqim i flokeve
5.) Parandalimi i daljes se mitilave
6.) Reduktimi i irritimit te flokut
7.) Mbrojtje nga rrezet UV
8.) Zbutja e flokeve
9.) Sherimi i rrenjes se flokut
10.) Ri gjenerimi i flokeve
11.) Stilues per floke
12.) Mbrojtes nga demtimi i figarove, drejtueseve apo thareses se flokeve.

Tansformoni flokun tuaj brenda 4 diteve.

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Redist 12in1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *