FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }

SET Aloe Vera

14.99

SET ALOE VERA PER FYTYRE 😍 Vetem 14.99 Euro + transporti falas

✔️ Scrub Aloe Vera
✔️ Maskë Aloe Vera
✔️ Krem Aloe Vera

Ju prezantojmë me njërin nga Set-et më të kërkuara nga klientët tanë për kujdesin ndaj fytyrës. Seti Aloe Vera përmban të gjitha produktet e nevojshme që ju të keni një fytyrë të pastërt, pa akne dhe pa rrudha 🙂.

Si preferohet të përdoret?

Fillimisht pastroni fytyrën tuaj me ujë të nxehtë ( ose me avull ) në mënyrë që të hapen poret e fytyrës. Pastaj vendosni një shtresë të Scrub-it ku butësisht masazhoni fytyrën tuaj në mënyrë që Scrub-i të deportoje në pore dhe ti pastroj ato.Pas ketij hapi shpërlani fytyrën tuaj me ujë.
Pastaj vendosni një shtresë të Maskës Aloe Vera në fytyrën tuaj dhe e leni atë të marrë efektin për 20 minuta. Përsëri e shpërlani fytyrën tuaj me ujë.
Përfundimin e procesit e bëni përmes kremit Aloe Vera, ku e vendosni në fytyrën tuaj dhe e leni atë të veproje në pjesën tjeter të ditës.

Ju do keni një fytyrë të butë, pa akne dhe do keni aromë Aloe ☺️.

Preferohet për tretman ditor.

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SET Aloe Vera”

Your email address will not be published. Required fields are marked *