FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }
Sale!

Makine depilimi Shinon 7803

29.99 19.99

Duke ju falenderuar makines se depilimit ju do te keni mundesine te beni te pavarur depilimin e kembeve, zones se bikinit, sqetullave, uren e hundes, faqet dhe zonen e siperme te buzes me rahati maksimale.

Kjo eshte nje menyre e shkelqyeshme qe ti hiqni qimet e padeshiruara per disa jave.

Depilatori largon qimet me rrenje dhe siguron nje lekure te bute.

Categories: ,

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine depilimi Shinon 7803”

Your email address will not be published. Required fields are marked *